Galata'daki Kırım Kilisesi'nde kukla gösterisi

Ahşap Çerçeve Kukla Tiyatrosu, 29 şubatta, Galata'daki Kırım Kilisesi'nde "Notre Dame'ın Kamburu" adlı oyunu sahneleyecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, Victor Hugo'nun eserinden uyarlanan oyunun yönetmenliğini Emre Tandoğan, kukla tasarımını Çağrı Yılmaz, maske tasarımını Candan Seda Balaban ve ışık tasarımını Metin Çelebi yaptı.
Uluslararası festivallerde de gösterime sunulan "Araf'ta"nın devamı niteliğinde olan ve bir üçlemenin ikinci oyunu olma özelliği taşıyan "Notre Dame'ın Kamburu", Galata'daki Kırım Kilisesi'nde izleyicilerin beğenisine sunulacak.
"Notre Dame'ın Kamburu" oyununda kullanılan masa kuklası tekniği, kuklaların birbirleriyle ve oynatıcılarıyla kurdukları ilişkiyi şiirsel bir anlatıma kavuşturacak. Böylece oyun, dört temel karakteri canlandıran kuklanın oynatıcılarını da içine kattıkları bir ayine dönüşecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın ilk 'gülücük' emojisine 1 ayda 10 bin ziyaretçi
Mardin'de Rus Avangard'ı
'Erzincan'ın incisi' Kemaliye tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile ilgi çekiyor!
Zamanda yolculuğun adresi! Tarihi ilçe Safranbolu 46 yıldır özenle korunuyor
Bir Bulut Olsam, Sıla gibi dizilere ev sahipliği yaptı! Mardin'in tarihi Dereiçi Mahallesi turizme kazandırılacak