14 Şubat sadece sevgililer günü değil

"14 Şubat Dünya Öykü Günü", PEN Türkiye Merkezi Öykü Komitesi ile İstanbul Fransız Kültür Merkezi iş birliğiyle düzenlenecek etkinlikle kutlanacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Konuya ilişkin yazılı açıklamaya göre, Dünya Öykü Günü dolayısıyla 14 şubat Perşembe günü Fransız Kültür Merkezinde "Barışı Özlemek" başlığı altında düzenlenecek etkinlikte, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Arnaud Littardi, PEN Türkiye Merkezi Başkanı Tarık Günersel ve yazar Ahmet Soysal birer konuşma yapacak.
Coşkun Aral'ın "Sözün Bittiği Yer" adlı dia gösterisi, Dilruba Saatçi'nin "Öteki" adlı kısa oyunu ve genç öykücülerin söyleşilerinin de yer alacağı etkinlikte ayrıca, bir süre önce hayatını kaybeden yazar Erhan Bener de ölümünden birkaç gün önce hastane odasında kurguladığı son öyküsü "Karga" ile anılacak.
Bu yılın geleneksel öykü bildirisi ise yazar Selim İleri tarafından kaleme alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dünyanın ilk 'gülücük' emojisine 1 ayda 10 bin ziyaretçi
Mardin'de Rus Avangard'ı
'Erzincan'ın incisi' Kemaliye tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile ilgi çekiyor!
Zamanda yolculuğun adresi! Tarihi ilçe Safranbolu 46 yıldır özenle korunuyor
Bir Bulut Olsam, Sıla gibi dizilere ev sahipliği yaptı! Mardin'in tarihi Dereiçi Mahallesi turizme kazandırılacak