Bankacılık sektöründe bir dönem kapandı mı?
Artan kurlar bankacılık sektöründe karlılığı da etkiliyor. Moody's "döviz cinsi borçlanmanın maliyeti arttı" derken, bankalarda karlılığın düşeceğini öngördü. İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince de, Bloomberg HT'de yaptığı açıklamada, "Bu kurla büyümek artık çok zor" dedi. Özince'ye göre, bankacılık sektöründe bir dönem artık geride kaldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
-
09. 37
Trump’ın tarife ertelemesi Wall Street’i coşturdu! Apple ve Tesla'da sert yükselişler
-
09. 35
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
-
09. 32
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün DEM Parti heyetini kabul edecek
-
09. 24
Çılgın Sayısal Loto'da 756 milyon 28 bin 278 TL'lik rekor ikramiye sahibini buldu!
-
09. 21
10 NİSAN A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ: Haftanın Yıldızlarında Bu hafta Neler Var? A101 Aktüel Ürünlerde Bu Hafta Neler İndirimde?
-
09. 19
Çin, vatandaşlarına ABD'ye seyahat uyarısı yaptı
EN ÇOK OKUNANLAR
Osmanlı'dan beri sürdürülüyor! ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ! 9 defteri satın aldılar, 300 bin TL ödediler...
2025 Enflasyon Tahmini Açıklandı! TMCB Enflasyon Tahmini Ne Oldu? TÜİK Enflasyon Oranları
TOKİ ARSA SATIŞI BAŞVURULARI 2025: TOKİ Arsa Satışı Ne Zaman, Arsalar Ne Kadar? İşte Başvuru Şartları
NET ASGARİ ÜCRET 2025 NE KADAR? Asgari Ücrete Zam Mı Geliyor? Asgari Ücret Ara Zam Oranı Belli Oldu Mu? Bakan Işıkhan Açıkladı!
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM: Yeni Elektrik Faturalarında Sistem Nasıl Olacak, Nasıl Hesaplanacak?