Bakan Şimşek'ten mükelleflere müjde!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, 23 Eylül'e kadar verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 28 Eylül Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Bakan Şimşek'in talimatı ile 23 Eylül günü sonuna kadar verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin teslim edilme süreleri 28 Eylül sonuna kadar uzatılmış oldu.
Söz konusu karar, ödeme süresini etkilemeyeceğinden, mükelleflerin beyan ettikleri vergileri kanuni süresi olan 28 Eylül günü sonuna kadar ödemeleri gerekiyor.
Şimşek: 8 aylık bütçe performansı cesaret verici!
Ayrıca, 30 Eylül tarihine kadar verilmesi gereken "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimlerinin süresi de 5 Ekim saat 23.59 olarak belirlendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Osmanlı'dan beri sürdürülüyor! ZİMEM DEFTERİ GELENEĞİ! 9 defteri satın aldılar, 300 bin TL ödediler...
2025 Enflasyon Tahmini Açıklandı! TMCB Enflasyon Tahmini Ne Oldu? TÜİK Enflasyon Oranları
TOKİ ARSA SATIŞI BAŞVURULARI 2025: TOKİ Arsa Satışı Ne Zaman, Arsalar Ne Kadar? İşte Başvuru Şartları
NET ASGARİ ÜCRET 2025 NE KADAR? Asgari Ücrete Zam Mı Geliyor? Asgari Ücret Ara Zam Oranı Belli Oldu Mu? Bakan Işıkhan Açıkladı!
ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM: Yeni Elektrik Faturalarında Sistem Nasıl Olacak, Nasıl Hesaplanacak?