hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY, Ankara'dan Samsun ve Tahran'a uçacak

    THY, Ankaradan Samsun ve Tahrana uçacak
    expand

    Türk Hava Yolları (THY), Ankara'dan, Samsun ve Tahran'a seferler başlatacak.

    THY'den yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan'dan itibaren Ankara'dan Samsun'a direkt seferler başlayacak ve seferler Ankara'dan Samsun'a pazartesi, çarşamba ve perşembe, Samsun'dan Ankara'ya da salı, perşembe ve cuma günleri olmak üzere haftada üç kez yapılacak.
     
    THY, 24 Mayıs'ta da Ankara-Tahran seferlerine başlayacak. Ankara'dan Tahran'a çarşamba ve cumartesi, Tahran'dan Ankara'ya ise perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada iki sefer gerçekleştirilecek.
     
    THY, İstanbul-Bangkok hattında haftada yedi olan sefer sayısını da 11 Temmuz'dan itibaren 10'a çıkaracak. Bangkok hattının yeni tarifesinde pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri tek; cuma, cumartesi ve pazar günleri de karşılıklı iki sefer yapılacak.
     
    111 euro'ya uçuş fırsatları
     
    THY'nin kış ayları boyunca uyguladığı 111 euro'ya yurtdışı uçuş fırsatları, yoğun talep üzerine yaz aylarında da devam edecek.

    Buna göre THY yolcuları;

    1-7 Mayıs arasında Hanover, Beyrut ve Bahreyn'e,
    8-14 Mayıs arasında Madrid, Abudabi ve Kuveyt'e,
    15-21 Mayıs arasında Rostov, Strazburg ve Dubai'ye,
    22-31 Mayıs arasında da Doha, Moskova ve Şam'a vergiler hariç ekonomi sınıfta 111 euro'ya, business sınıfta ise 333 euro'ya gidiş-dönüş bileti alabilecek.

    Ankara ve İzmir'den yapılacak seyahatlerde belirlenen ücretlere 50 euro, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan Havalimanı'ndan yapılacak seyahatlerde ise 80 euro eklenecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow