TomTom navigasyonları Türkiye piyasasında

Otomobiller için navigasyon cihazları üretem TomTom hizmet vereceği 30'uncu ülke olarak Türkiye'yi seçti.
Navigasyon pazarında Avrupa'da yüzde 50, Amerika'da yüzde 25 pazar payına sahip TomTom ürünleri Türkiye'de, Türkiye'ye özgü karayolları ve trafik koşullarına uyumlu olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
Tamamen Türkçe içerik ile Türk tüketicilerle buluşacak. TomTom'un paketten çıktığı gibi kullanıma hazır ürün gamı içinden özenle seçilerek Türk tüketicisine sunulacak modeller ise TomTom ONE Türkiye, TomTom XL Türkiye, TomTom XL Avrupa (Türkiye ve 34 Avrupa ülkesini içeriyormuş) ve en son sürümü TomTom GO 720 Avrupa kişisel navigasyon cihazları olacak.
TomTom'un tüketiciler tarafından tercih edilmesinde önemli rol oynayan kullanıcılarına kendi cihazları üzerinde harita bilgilerini güncelleme ve diğer kullanıcılar tarafından yapılan güncellemelerden yararlanma imkanı tanıyan Map Share™ teknolojisinin Türkiye yollarında başarılı sonuç verip vermeyeceğini ise ilerleyen günler gösterecek.
KAYNAK: Yahoyt.com / Aklı fikri teknoloji olanların sitesi yahoyt.com
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Radyoyu Kim İcat Etti? Radyo Nasıl ve Ne Zaman İcat Edilidi?
Uçağı Kim İcat Etti? İlk Uçak Ne Zaman, Nasıl Bulundu? Uçağın Mucitleri Kimdir?
Televizyonu Kim İcat Etti? Geçmişten Günümüze Televizyonun Yolculuğu
Telefonu Kim İcat Etti? 1876’da Başlayan Bir Hikaye!
iPhone'u olanlar dikkat! Apple'dan uyarı geldi: Cihazlar tehdit altında