Saviola Olympiakos'a transfer oldu

Yunanistan 1. Futbol Ligi takımlarından Olympiakos, Malaga'nın sözleşmesi sona eren Arjantinli forveti Javier Saviola'yı kadrosuna kattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Barcelona ve Real Madrid'in de formasını giyen forvet Saviola, geçen yıl ligi şampiyon bitiren Olympiakos ile 2 yıllığına anlaştı. "9" numaralı formayı giyeceği belirtilen 31 yaşındaki Arjantinli golcü, Malaga ile olan bir yıllık sözleşmesinin tamamlanmasının ardından ülkesinin River Plate ve Brezilya'nın Santos takımlarından gelen teklifleri geri çevirmişti.
Profesyonel kariyerine River Plate'te başlayan Saviola, sırasıyla Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Monaco, Benfica ve Malaga formalarını giymişti.
Çabukluğundan dolayı "tavşan" lakabı takılan Saviola, geçen sezon oynadığı 19 La Liga maçında 8 gol kaydetmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Rıza Çalımbay net konuştu: Galatasaray'dan puan almalıyız!
Trabzonspor, Zubkov transferinden maksimum verim aldı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transferi resmen açıkladı: Hedeflerimiz arasında
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan transfer açıklaması: Ne kadar gerekiyorsa...
Trabzonspor'dan bu sezon bir ilk