U20: Türkiye - El Salvador: 3-0
FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası C Grubu'nda Türkiye, El Salvador'u 3-0 mağlup etti.
Türkiye 20 Yaş Altı Milli Takımı, Dünya Kupası'ndaki ilk maçında Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda El Salvador ile karşılaştı.
Maça hızlı giren Milliler, 9. dakikada Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'la perdeyi açtı. Cenk Şahin'in güzel pasını net bir vuruşla tamamlayan Salih, Türkiye'yi 1-0 öne geçirdi ve devre bu skorla tamamlandı.
Türkiye, ikinci 45 dakikaya da fırtına gibi başladı. Bu kez roller değişmişti. Salih'in şık ara pasında topu kaleciden söken İstanbul BB'nin kanat oyuncusu Cenk Şahin, boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi: 2-0.
Zayıf rakibine karşı pozisyon bulmayı sürdüren Milliler, 64'te savunmanın arkasına sarkan Cenk Şahin ile farkı üçe yükseltti.
Mücadelenin kalan bölümlerinden gol sesi çıkmayınca Türkiye ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırdı. Milli Takım, ikinci maçını 25 Haziran'da Kolombiya'ya karşı oynayacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA TRANSFER HABERİ | Süper Lig devi, Mustafa Eskihellaç'a imza attırıyor!
Carlo Ancelotti'den Arda Güler kararı! İspanyollar duyurdu...
SON DAKİKA | İngiltere'den Osayi-Samuel'e transfer teklifi! Fenerbahçe'den cevap geldi...
SON DAKİKA | Jose Mourinho'dan, Galatasaray'a gönderme! Sosyal medya hesabından paylaştı...
Galatasaray'ın golünde ofsayt var mı? Davinson Sanchez'in pozisyonu penaltı mı? Hakem triosu, tartışmalı pozisyonları inceledi!