Nene serbest kaldı
Fransa 1. Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint-Germain'in Brezilyalı oyuncusu Nene, sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.
Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giyen Brezilyalı Nene, RMC Radyosu'nda yaptığı açıklamada, kulubüyle olan sözleşmesinin feshedildiğini belirterek, kendisine destek veren taraftarlara teşekkür etti ve karardan dolayı çok incindiğini vurguladı.
Futbol oynayamamaktan dolayı çok üzüldüğünü dile getiren Nene, geleceğiyle ilgili kararı birkaç gün içinde vereceğine değinerek, şunları kaydetti:
"Santos ve bazı Brezilya kulüplerinden, Birleşik Arap Emirlikleri, Avrupa ve Çin'den teklifler var. İsim vermek istemiyorum ama Avrupa'daki büyük bir kulübe gitmek harika olurdu."
Ligue 1'de 21 golle geçen sezonun gol kralı olan 31 yaşındaki Nene ile teknik direktör Carlo Ancelotti ve sportif direktör Leonardo'nun arasının açıldığı söyleniyordu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Burak Yılmaz’ın Kasımpaşa’sı, ilk maçında Adana Demirspor’a gol oldu yağdı
Galatasaray'ın yeni transferi Alvaro Morata, İstanbul'da ilk üçlüsünü çektirdi!
Trabzonspor deplasmanda kabus yaşamaya devam ediyor...
Transferde Merih Demiral gelişmesi! İstanbul devi devrede...
Galatasaray’da Gaziantep FK mesaisi başladı