CHP'li genç siyasetçi Fransa'da komaya girdi

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve son genel seçimlerde milletvekili adayı olan genç politikacı Ekrem Kerem Oktay, Fransa’da komaya girdi.
"halkinhabercisi.com"un haberine göre, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Fransız Parlamentosu’nun kararı öncesi lobi çalışmalarına katılmak üzere Fransa’ya giden Oktay, beyine bağlı bir rahatsızlık nedeniyle komaya girdi.
Fransa’da toplantı sırasında fenalaşarak baygınlık geçiren Oktay, hastaneye kaldırıldı.
Hisarcıklıoğlu, yüksek ateş devam ettiği için hastanede gözetim altında tutulan Oktay’ın, gerektiğinde Türkiye’ye getirilmesi için uçak ambulans hazırlatırken, Fransız doktorlar Oktay’ın hareket ettirilmesini uygun bulmadı.
Kılıçdaroğlu annesiyle konuştu
Bu arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Oktay'ın annesi annesi Nazan Oktay'ı telefonla aradığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.
Öte yandan CHP liderinin Oktay'ın doktorları ile de görüşmeler yaptığı ifade edildi.
Ekrem Kerem Oktay kimdir?
1982 yılında Ankara'da doğan Oktay, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde okudu. TOBB'da danışmanlık görevi de bulunan Oktay, 2007'de CHP Çankaya İlçe Delegesi, Ankara İl Delegesi, ve Kurultay Delegesi olarak seçildi.
2010 yılında aynı görevlere yeniden seçilen Oktay, CHP'nin 33.Olağan ve 18. Olağanüstü Kurultayları'nda ise PM üyeliğine seçilmişti. Oktay, son seçimlerde CHP'nin Ankara 2. Bölge'den milletvekili adayı da olmuştu.
SON DAKİKA
-
21. 17
"CHP kurultayında şaibe" soruşturması
-
21. 04
Son dakika: Bakan Yerlikaya duyurdu! Mattia Ahmet Minguzzi'nin ailesini tehdit eden şüpheliler yakalandı
-
20. 56
SON DAKİKA HABERİ: Trump: Gazze'deki rehineleri almaya yakınız
-
20. 28
ABD-Çin gerilimi sarı metali harekete geçirdi: Altında yeni rekor!
-
19. 57
Başıboş sokak köpeği dehşeti! 10 yaşındaki çocuğa saldırdılar
-
19. 56
Mossad casuslarına 100 yıla kadar hapis