hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Anonymous Sağlık Bakanlığı'nın sitesini çökertti

    Anonymous Sağlık Bakanlığının sitesini çökertti
    expand

    Redhack, Anonymous'un Sağlık Bakanlığı'nın web sitesini çökerttiğini duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı'nın sitesine şu anda (15:57) griilemezken, RedHack'in Twitter adresinden yapılan açıklamada "Süt içmeyin ayran için' diyen 'e destek amacıyla operasyonlar düzenleyen tarafından çökertildi!" denildi.

    Sağlık Bakanlığı'nın sitesine seyrek olarak girilebiliyor ancak site kısa bir süre sonra tekrar hatası mesajı veriyor.

    @AnonsTurkey'den 15.53'te Sağlık Bakanlığı'nın sitesinin çökertileceği duyurusu yapılmıştı.

    Bu arada Melih Gökçek'in in www.melihgokcek.com adlı web sitesinin de DOS saldırısıyla çökertildiği öğrenildi. Bu saldırı için gerekçe olarak Türkiye halklarına yapılan baskılar gösterildi. Site 16.52 itibariyle yeniden çalışmaya başladı.

    Anonymous'un hedefindeki diğer site ise TÜBİTAK'ın web sitesi oldu. www.tubitak.gov.tr adresi de saldırı üzerine çöktü.

    Siber saldırının bir sonraki hedefi ise TTNet oldu. Firmanın http://www.ttnet.com.tr/ adresi saldırıya uğradı.

    Zaman gazetesi de Anonymous'un saldırısından payını aldı. Sitenin yurtdışı çıkışları kapatılarak saldırıya karşı konulmaya çalışıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow