Gürültü cezalarına yüzde 7.7 zam

Çevre ve Orman Bakanlığı gürültü cezasının yüzde 7.7 oranında artırıldığını açıkladı. Bakanlık cezanın yüzde 40 oranında artırıldığı haberlerine tepki gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Çevre ve Orman Bakanlığı yazılı açıklama yaptı.
2011 yılı için gürültü cezalarına yüzde 40 artış yapıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.
Artışın yüzde 7. 7 olduğu belirtildi.
Buna göre; standartlara aykırı gürültü ve titreşime neden olanlara uygulanan ceza; konutlarda 528 liradan 568 liraya, işyeri ve atölyeler için 5 bin 289 liradan 5 bin 696 liraya, fabrika, şantiye ve eğlence gürültüsü için 15 bin 872 liradan 17 bin 94 liraya çıkarıldı.
Bakanlık ceza tutarlarının tamamı için 7 Ocak 2011 tarihli Resmi Gazete'ye başvurulabileceğini de duyurdu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi