Taciz! Bir skandal haber de İzmir'den

Türkiye'de son günlerde okullarda meydana gelen cinsel taciz olaylarına İzmir'den bir yenisi eklendi.
İzmir'in Urla ilçesindeki bir ilköğretim okulunda beşinci sınıf öğrencisine cinsel tacizde bulundukları öne sürülen beş öğrenciden üçü tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Urla'daki bir ilköğretim okulunda beşinci sınıfta eğitim gören bir öğrenci, öğretmenlerine, yaşça büyük olan bazı öğrencilerin uzun süredir kendisine cinsel tacizde bulunup, görüntülerini cep telefonuna çektiğini söyledi.
Öğretmenlerin, polise haber vermesiyle başlatılan soruşturma kapsamında okulun sekizinci sınıfında okudukları öğrenilen beş öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı.
Urla Adliyesine sevk edilen beş öğrenciden üçü tutuklandı.
Olayın hassasiyeti nedeniyle detaylı açıklama yapmayan Urla Kaymakamlığı'na vekaleten bakan Seferihisar İlçesi Kaymakamı Şakir Erden, "Üzücü bir olay. Hem adli hem idari soruşturma sürüyor. Milli Eğitim müfettişleri yaşananları araştırıyor" demekle yetindi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YARIN (11 NİSAN) OKULLAR TATİL Mİ? Kar yağışı nedeniyle kar tatili olan iller var mı, hangileri?
Nişanlısı İçin Hazırladığı Sürpriz, Kabusa Döndü: Sprey Boya Patladı, Hastanelik Oldu!
Ölüm döşeğinde itiraf: Dedesi babası çıktı! DNA testi öncesi mezardan kemikleri çalındı
SON DAKİKA... Dava 8 Mayıs'a ertelendi! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası