hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'da transfer yok Kewell var

    Galatasarayda transfer yok Kewell var
    expand

    Galatasaray transferde Lyon'un sol beki Aly Cissokho'ya yöneldi, Harry Kewell'ın takımda kalma ihtimali yükseliyor.

    Galatasaray'ın Hollanda kampı tüm hızıyla sürerken, sarı kırmızılı kulübün beklenen transferleri ne zaman gerçekleştireceği merakla bekleniyor.

    Sportif direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteklerini karşılayabilmek amacıyla yine kamptan ayrılıp yollara düştü.

    Sezgin'in Olympique Lyon'un sol beki Aly Cissokho'nun transferi için görüşmek amacıyla Fransa'ya gittiği belirlendi. Sol kanatta savunma ağırlıklı oynayan Cissokho aynı zamanda hücuma yüksek oranda destek verebiliyor.

    22 yaşındaki Cissokho geçtiğimiz sezon Porto'dan Lyon'a 15 milyon euroya transfer oldu ve bu takımla 31 maça çıktı.

    Pino bekleniyor

    Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Monaco'nun Kolombiyalı kanat oyuncusu Pablo Pino'nun transferinde sona yaklaştığı öğrenildi.

    23 yaşındaki Kolombiyalı oyuncunun Monaco kulübüne "Galatasaray'da oynamak istiyorum" diyerek baskı yaptığı ve bonservis ücretinin indirilmesini istediği öğrenildi.

    Fransız basını, sözleşmesinde bir yıl kalan Pino için Galatasaray'ın iki milyon euro teklif ettiğini, Monaco'nun ise dört milyon euro istediğini belirtiyor.

    Galatasaray'da bir sürpriz gelişme de Harry Kewell’da yaşandı. Avustralyalı yıldız ile gelecek sezon devam etmeye pek sıcak bakmayan sarı-kırmızılı yönetimi, yıldız oyuncunun garanti para isteğinde büyük oranda indirim yapması üzerine kadroda tutmaya karar

    Galatasaray'dan yılda 2.5 milyon euro kazanan Kewell'ın ücretini 500 bin euro garanti para ve maç başına 20 bin euroya indirmesi üzerine takımda kalma ihtimali arttı.

    Derbi öncesi golcüler sakat

    Galatasaray'ın Hollanda kampında bütün dikkatler Fenerbahçe ile Köln'de oynanacak maça çevrildi.

    Hollanda kampının başlamasına bir hafta olmasına rağmen henüz beklenen transferler gerçekleşmezken, sarı-kırmızılı takımın golcüleri Milan Baros ve Mehmet Batdal'ın sakatlıklarının sürmesi, teknik direktör Frank Rijkaard'ı Fenerbahçe maçı öncesi sıkıntıya sokuyor.

    Baros'un aşil tendonundaki rahatsızlığı sürüyor. Homberg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Mehmet Batdal'ın ise sağ ayak bileğinde ağrı olduğu ve ödem olmaması için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı.

    Kulüp doktoru Murat Çevik iki oyuncunun da tedavisinin sürdüğünü ancak Fenerbahçe maçında yer alıp almamalarının henüz belli olmadığını söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow