hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarkozy çiftinin yaşam koçu

    Sarkozy çiftinin yaşam koçu
    expand

    Yaşam koçluğu yapan Julie Imperiali'nin, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin seks hayatını geliştirdiği iddia edildi.

    53 yaşındaki Fransa Cumhurbaşkanı, Imperiali'nin hazırladığı egzersizlerle seksüel performansını geliştiriyor.

    İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre kendisi henüz 26 yaşında olan yaşam koçu Julie Imperiali, haftalık 150 euro karşılığında haftada birkaç kez Sarkozy'yi çalıştırıyor. Bazı çalışmalara Carla Bruni de eşlik ediyor.

    Fransız Cumhurbaşkanı'nın kasık kaslarını kuvvetlendirmesine yardımcı olan Imperiali'nin bu şekilde Sarkozy'nin performansını artırdığı bildiriliyor. Kullanılan yöntemler arasında yoga ve pilates gibi yapısal metodlar bulunuyor.

    Yine gazetenin iddiasına göre Sarkozy'yi bu çalışmaları yapması için Imperiali'yle tanıştıran kişi Carla Bruni. Çift, Imperiali'yle 2004 yılında (evlenmeden önce) Paris'teki Ritz Otel'in sağlık kulübünde tanışmış.

    Imperiali, Sarkozy'ye "Speedy" takma adını vermiş. Buna sebep olarak ise Fransız Cumhurbaşkanı'nın yüksek enerji düzeyini gösteriyor. Çalışmalar sayesinde Sarkozy, iki pantolon bedeni zayıflamış.

    Julie Imperiali, Carla Bruni için ise "Vamp" ismini uygun görüyor. Bruni'nin bira içmeyi sevdiğini, sigara kullandığını söyleyen Imperiali, buna rağmen "first lady"nin uyguladığı diyeti başarılı buluyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow