Uğur Dündar'ın isyan ettiği an!

2. Ergenekon iddianamesinde gazeteci Uğur Dündar'ın ve eşinin de ismi geçiyor. Dündar'ın eşinin sık sık Brezilya'ya gittiği iddiasına yer veriliyor. İddiaları haber bülteninde yalanlayan Dündar, bu iddiaya yer veren savcılara tepki gösterdi. İşte Dündar'ın isyan ettiği an.
Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, Ergenekon soruşturmasında 2. iddianamesinde eşi ve ailesi ile ilgili yer alan iddiaları yalanlayarak çok sert bir açıklama yaptı.
Bu akşam yayınlanan Star Ana Haber'de, Ergenekon soruşturmasında 2. iddianamesinde eşinin Brezilya'ya gittiğine dair ortaya atılan iddialara isyan eden Dündar, 'Birisi bizim namusumuzla oynarsa bunun hesabını yargıda sorarız, ama yargı bizim namusumuzla oynarsa ne yapacağız? Bari gelin öldürün' diyerek iddialara tepki gösterdi.
Dönemin Başbakan'ı Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller'in gazete ve televizyonları hakkındaki yolsuzluk iddialarını araştırdığı için başına gelmeyenin kalmadığını söyleyen Dündar, bu olayın ardından B TV haber müdürünün Ergenekon'un tutuklu zanlılarından bir gazeteciye yazdığı mektupta dile getirdiği iddiaların 2. iddianameye de girdiğini söyledi.
Bu iddiaların ailesi ve eşini hedef aldığını belirten Dündar, Başbakan Erdoğan'a seslenerek 'eşiniz Emine Hanım hakkında böyle asılsız iddialar öne sürülseydi ne yapardınız?' diye sordu.
Dündar, iddiaların kanıtlanması durumunda görevinden istifa edeceğini, hatta intihar edeceğini de belirtti.
Bu arada, açıklamadan sonra destek telefonları yüzünden Star TV'nin santrali kilitlenirken Uğur Dündar'ın tepkisi toplumun büyük bir kesiminde tartışma yarattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özel hastanede serumdan sonra ölüm iddiası
Kağıthane'de otomobilin çarptığı kadının bacağı koptu; hastanede hayatını kaybetti
Aydın'da kuvvetli rüzgar; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Artışı Yetersiz Buldu! Kiracısına Yapmadığını Bırakmadı: O Ev Sahibine Hapis Cezası!
Son Dakika... Volkan Konak’ın Ani Vefatı Tartışmaları Beraberinde Getirdi: Kalp Krizi ve COVID Aşısı İlişkili Mi?