Telekom'un maçına İsrail protestosu engeli

Basketbolda Avrupa Kupası (D) Grubu'ndaki Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon takımı arasında oynanan maç olaylar nedeniyle iptal edildi.
Basketbol Avrupa Kupası (D) Grubundaki Türk Telekom ile Bnei Hasharon maçı öncesinde çıkan olayların ardından hakemlerin salona dönmesine rağmen İsrail temsilcisinin sahaya çıkmaması nedeniyle maç tatil edildi.
Karşılaşmanı başlamasına ayaklaşık yarım saat kala salonda bulunan bir grup, İsrail'i Gazze saldırısı sebebiyle protesto etti ve sahaya yabancı maddeler atmaya başladı. Yaşanan olaylar üzerine maçın hakemleri ve Hasheron takımı oyuncuları soyunma odasına gitti.
Emniyet güçlerinin gruba müdahalesinden sonra hakemler ve Türk Telekom takımı yeniden sahaya çıktı. Ancak İsrail temsilcisinin hakemlerin verdiği 15 dakikalık bekleme süresinde sahaya dönmedi.
Bunun üzerine hakemler maçı tatil etti. Karşılaşma ile ilgili nihai karar ULEB tarafından daha sonra belirlenecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe Opet - Beşiktaş BOA maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Monaco - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko - LDLC Asvel maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Selen Erdem, Yunanistan'da gündem oldu: Dişi Terim ve yüksek topuklar
Anadolu Efes - Virtus Segafredo Bologna maçı saat kaçta ve hangi kanalda?