hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı

    Bursaspor Ertuğrul Sağlam ile anlaştı
    expand

    Bursaspor yönetimi, akşam saatlerinde yaptığı görüşme ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağladı. Açıklama yapan başkan İbrahim Yazıcı, "Ufak tefek detaylar var bunun dışında anlaştık. Bursaspor için hayırlı olsun" dedi.

    Teknik direktör Güvenç Kurtar'ın istifasını vermesinin ardından hoca arayışlarına başlayan Bursaspor, son olarak görüşme yaptığı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile anlaştı.

    Sağlam'ın teknik direktörlük kariyerinde özellikle Kayseri ve daha sonra Beşiktaş'ta kendisini gösterdiğini ifade eden başkan İbrahim Yazıcı, "Başarılı bir teknik direktör herkesin bildiği gibi. Hedefleri yüksek bir kişi. Bizim de hedeflerimiz yüksek. Onun için uzun süreli bir anlaşma yaptık. Üç buçuk yıl kendisiyle çalışacağız. Bursaspor'a hayırlı olsun" dedi.

    Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Ertuğrul Sağlam ile 3.5 yıllık anlaşma sağlandığını bildirirken, başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise konuyla ilgili olarak, "Bu akşam İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yaptık. Konuşulacak detaylar ve mevzular var. Henüz imza atmış değilim. Yarın kesin olarak netleşir" dedi.

    Sağlam'ın, imzasının ardından takımın başına gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow