JCI İstanbul Crossroads Kısa Film Yarışması

JCI Genç Müteşebbisler Derneği İstanbul Şubesince düzenlenen "Uluslararası İstanbul Crossroads Kısa Film Yarışması"nda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampusündeki törende, "İnsanlık" filmiyle Eray Mert-Erdinç Bağcı birincilik, "İçimdeki Mezar" filmiyle M. Tayfur Aydın ikincilik, "Occidorent" ile "Juici" adlı filmlerle de Sevinç Paçacı ve Oğulcan Türe üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Mansiyon ödülünü ise "Sokağın Sesi" filmiyle Altay Yıldız-Derya Efe kazandı.
Sinema eleştirmeni-yazar Atilla Dorsay, yarışmanın birincisi Eray Mert'e ödülünü vererek, yarışmaya emeği geçenlere teşekkür etti.
Yarışmanın ikincisi Aydın'a yönetmen Hilmi Etikan, üçüncü Paçacı ile Türe'ye ise Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Bayraktar ödüllerini verdi.
Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen "Göç ve Kültürler Arası Diyalog" temalı yarışmaya katılan filmler; Atilla Dorsay, Mithat Bereket, Prof. Dr. Deniz Bayraktar, Derviş Zaim, Hilmi Etikan, Nurseli İdiz ve Bülent Doruker'den oluşan jüri tarafından değerlendirildi.
Crossroads Kısa Film Festivali ve Yarışmasına, İstanbul, Konya, Ankara ve Özbekistan'dan 40 kısa film başvururken, bunlardan 13'ü finale kaldı.
SON DAKİKA
-
14. 43
CNN TÜRK Marmaray kontrol merkezinde: Deprem nasıl atlatıldı?
-
14. 28
Kandilli'den İstanbul açıklaması: 445 artçı deprem
-
14. 15
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum ekonomi diplomasisinin de merkezlerinden biri haline gelecektir
-
14. 11
Bu Akşam Hangi Maçlar Hangi Kanalda? 26 Nisan 2025 Günün Karşılaşmaları
-
14. 07
ZTK FİNAL BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI? Ziraat Türkiye Kupası final maçı bilet satış tarihi!
-
13. 43
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Katar yolcusu