hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kaya, 'Anneler Günü'nü kutladı

    Başkan Kaya, Anneler Gününü kutladı
    expand

    Başkan Kaya, 'Anneler Günü'nü kutladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRABZON,(DHA)- ORTAHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü dolasıyla mesaj yayınladı. Başkan Kaya, "Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla aileyi oluşturan, bir arada tutan, huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır” dedi.

    Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü mesajı yayınlayarak, anneliğin, dünyanın en yüce duygusu ve en özel kimliği olduğunu belirtti.

    “Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla aileyi oluşturan, bir arada tutan, huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Kaya, mesajında şu ifadeleri kullandı:

    “Sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle sınırlı olmayan, onu yaşamının her aşamasında karşılıksız seven, koruyup kollayan, eğitip yetiştiren ve hayatını ona göre şekillendiren kişidir 'anne'. Anne, okumasını bilene, çok şeyler anlatan tek kelimelik bir romandır. Tekrar tekrar okunan, okundukça anlam kazanan…

    Kahramanlar büyüten, elinin nasırından bereket tüten, yüreği yurt olandır 'anne'. Umuda yurt, sevince yurt... Bir güzellikler ülkesidir 'anne', cennet misali, herkesin yaşamak istediği yerdir 'anne'. Ayağımıza değecek taşları, duasıyla güle çevirendir 'anne'. Emeğin ve kutsalın sıcaklığında sarılır bize sesi. O sesle sözümüz doğruyu bulur, o sesle belimiz her güçlükten doğrulur. 'Yolun açık olsun' cümlesindeki açık kapılarımızdır 'anne'. Nerede şefkatle açan bir çiçek varsa, biliriz ki huyu, ondandır. Ve tüm dünya karşımızda dursa bile, zaferimiz onun duasındadır. Kalbimize incelik işleyen hünerli ellerinden öper, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow