hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sandıkçı öğrencilerle buluştu

    Başkan Sandıkçı öğrencilerle buluştu
    expand

    Başkan Sandıkçı öğrencilerle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SAMSUN, (DHA)-SAMSUN Canik Belediye Başkanı Başkan İbrahim Sandıkçı, “Eğitim tağımızla vizyon projelere imza attık” dedi.

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle okul buluşması gerçekleştirdi. ‘Başkan Okulumda’ isimli söyleşi programında Canik Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Eğitime yönelik planladıkları yeni projeler hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Sandıkçı, “Öğrencilerimizi donanımlı bireyler olarak yetiştirmek için kararlıyız” diye konuştu.

    COŞKULU KARŞILAMA

    Katılımın yoğun olduğu programda öğrencilerin sorunlarını tek tek cevaplayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerine katkı sunmak bizlerin daima önceliğidir” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin Başkan İbrahim Sandıkçı’yı coşkuyla karşıladığı buluşmada, Başkan Sandıkçı’nın öğrencilere yönelik müjdeleri esnasında alkışlar havada uçuştu. Öğrencilerin daima yanında olduklarını belirten Başkan Sandıkçı, eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DESTEKLERİMİZİ TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ

    Öğrencilere yönelik sosyal destek sağlamaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, “Özellikle öğrencilerimizin kaliteli ve nitelikli eğitim almalarını sağlamak ve onlara daha fazla yeni eğitim imkânı sunmak adına gayret sarf ediyoruz. Canik’te gerçekleştirdiğimiz eğitim atağımızla vizyon projelere imza attık. Eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirirken, öğrencilerimize yönelik ayni ve nakdi desteklerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, eğitim alanına ve öğrencilerimize yönelik desteklerimize kesintisiz bir şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sandıkçı, öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik etti. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow