hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdemli'de engelli öğrenciler jandarmayı ziyaret etti

    Erdemlide engelli öğrenciler jandarmayı ziyaret etti
    expand

    Erdemli'de engelli öğrenciler jandarmayı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Rıza EREN/ERDEMLİ (Mersin), (DHA)- MERSİN’in Erdemli ilçesine bağlı Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METAL) özel eğitim sınıfından 15 öğrenci, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

    İlçe Jandarma Komutanlığı'na öğrencilerden Fatma Topal, Jandarma Merkez Komutanlığı'na ise Sena Gedik vekalet etti. Ziyarette okul müdürü Mustafa Can ile birlikte özel eğitim öğretmenleri ve rehber öğretmenleri de eşlik etti. Topal, ‘’Bizim için insanların can ve mal güvenliği önceliğimizdir. Köyümüze ve mahallemize tanımadığımız kişiler gelirse 112’yi arayıp haber verelim. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri okulumuzda düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyoruz’’ dedi.

    Erdemli İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Ali Akdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdoğan, "Sizleri çok seviyoruz ve diyoruz ki, ‘’Evlerinizden tek başınıza çıkmayın. Yanınızda kimse olmadan evden ve okuldan ayrılmayın. Şüpheli gördüğünüz şeyleri anne babalarınıza, yakınlarınıza ve 112 acil hizmetlere haber veriniz. Tanımadığınız kişilerden herhangi bir şey alıp yemeyiniz" diye konuştu. (DHA)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow