hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den 19 Mayıs konseri

    Kepezden 19 Mayıs konseri
    expand

    Kepez'den 19 Mayıs konseri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Müzik Okulları tarafından düzenlenen "Tarihin İzinde Gençliğin Sesinde" adlı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konseri, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genç müzisyenler, performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Kepez Müzik Okulları coşkulu bir konser verdi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Tarihin İzinde Gençliğin Sesinde" adlı konserde, Müzik Okulları'nın Orhan Gazi şubesi bağlama sınıfı ve gençlik orkestrası ile Sütçüler şubesinin 19 Mayıs korosu sahne aldı. Genç müzisyenler, performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bağlama sınıfının çaldığı ezgiler ve gençlik orkestrasının dinamik parçaları, izleyicilerden tam not aldı. Sütçüler şubesinin 19 Mayıs korosu ise seslendirdiği marşlar ve şarkılarla salonu coşturdu. Kültür Merkezi'ni dolduran izleyiciler, genç sanatçıların performansına heyecanla eşlik etti.

    KEPEZ'DE BAYRAM COŞKUSU

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konsere Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Emre Altekin de katılarak çocuk ve gençlerin bayram sevincine ortak oldu. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz adına salondaki konukları selamlayan Altekin, “Mesut Başkanımızın kalbi, sevgisi, aklı gençlerimizle beraber" dedi. Programı hazırlayan eğitimcilere Başkan Kocagöz'ün selamını ileten Altekin, “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun ateşinin yandığı 19 Mayıs kutlamalarında Gençlik ve Spor Bayramı isminin hakkını veren gençlerimizle daha çok gurur duyuyor. Gençlerimize Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözleri ile teşekkür ediyor; 'Efendiler, hepiniz mebus olabilirsiniz, vekil olabilirsiniz, hatta Reisi Cumhur olabilirsiniz. Fakat sanatkar olamazsınız. Hayatlarını büyük bir sanata vakfeden bu çocukları sevelim. Destekleyelim. Mesut Başkanımız ile kutlayacağımız daha nice güzel günlere"dedi.

    Konserde Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz için ayrılan ve 'Mesut Kocagöz yalnız değildir' yazısının yer aldığı boş koltuk dikkat çekti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow