hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'de Antalya'nın ilk ragbi takımları

    Kepezde Antalyanın ilk ragbi takımları
    expand

    Kepez'de Antalya'nın ilk ragbi takımları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü çatısındaki Antalya'nın ilk kız ve erkek ragbi takımları, milli takımlara oyuncu göndermeye başladı.

    Antalya'nın ilk kız ve erkek ragbi takımlarının oyuncuları milli takım yolcusu. Kepez Belediyesi Spor Kulübü formasıyla Kuzeyyaka Sentetik Çim Futbol Sahası'nda antrenmanlarını yapan U18 kız ve erkek ile U20 kız ve erkek takımları, milli takımın gözdesi oldu. Aynı zamanda U20 Erkek takımının A Takımı olarak ligde oynadığı ragbi kurucu antrenörü Yasir Akbaş, çeşitli yaşlardaki sporcularının milli takımlara seçildiğini söyledi. Aynı zamanda kız takımını çalıştıran yardımcı antrenör Meryem Şavk da, milli takım yardımcı antrenörü seçildi.

    KIZLARIN MÜCADELESİ SÜRÜYOR

    U18 Erkek Türkiye finallerinin ilk etabında grup birincisi olarak finallere katıldı. Ankara'da grubunu birinci bitirdi, çeyrek finalde elendi. U18 kız takımı da 19 Mayıs'ta Ankara'da düzenlenecek finalli etapta yarışacak. Bu etabın çeyrek finalinde daha önce 4 kez karşılaşıp yendikleri Eskişehir temsilcisi Aqua Takımı ile karşılaşacak olan kızlar, buradan yarı finallere katılmaya kesin gözüyle bakıyor. Aralarında altyapılarından yetişip A takımında oynayan üniversitelilerin de olduğu takımların çoğunluğu, Kepez'deki Antalya Spor Lisesi öğrencilerinden oluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow