hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (15-05-2024)

    Marmara Bölgesinde parçalı bulutlu bir hava görülüyor. Sıcaklık bölgede 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor. Edirne dolaylarında 20 dereceyi de aşması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde hava parçalı bulutlu, iç kentlerde bulutlar yoğunlaşabiliyor. Sıcaklık ise İzmir’de 24, Denizli’de 28, Muğla’da 25, Afyonkarahisar’da 20 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesinde sağanak yağışlar doğu kesimlerde devam ediyor. Sıcaklık ise bölgede 24-25 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü yağışın etki alanını daraltması bekleniyor.

    İç Anadolu Bölgesinde gökyüzü çok bulutlu. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 15 ile 20 derece arasında ölçülüyor.

    Karadeniz Bölgesinde sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık ise bölgede en yüksek 17-18 derecelerde ölçülüyor. Perşembe günü yağışların orta ve doğu kesimlerde devam etmesi bekleniyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Kars’ta 14, Malatya ve Elazığ’da 20, Hakkari’de 16 derece ölçülüyor. Yağışlar önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yer yer yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise bölgede 20 ile 25 derece arasında seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR