hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gazze'de ABD silahlarıyla katliam

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail’in Gazze’deki katliamına destek veren ABD Başkanı Joe Biden, on binlerce insanın katliamında kullanılan bombaların ABD’den gönderildiğini itiraf etmişti. Saldırı altındaki Gazze'de bir Filistinli, saldırı bölgesindeki kullanılmış ABD silahlarını görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Gazze'de bu bombalar ve nüfus merkezlerinin peşine düştükleri diğer yollar nedeniyle siviller öldürüldü." İsrail’in Gazze’deki katliamına destek veren ABD Başkanı Joe Biden, on binlerce insanın katliamına kullanılan bombaların ABD’den gönderildiğini bu sözlerle itiraf etmişti.

    Gazzede ABD silahlarıyla katliam

    Aylardır İsrail saldırılarıyla mücadele eden Gazze'deki Filistinliler, saldırıların düzenlendiği bölgelerde kullanılmış ABD silahları buluyor.

    Bir Filistinli, saldırı alanındaki ABD silahlarını görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı. "Merhaba, yok edilmiş Han Yunus şehrindeyim ve size bir şey göstereceğim. Bu bombalar, İsrail'in insanlarımızı öldürmek ve şehirlerimizi yok etmek için kullandığı bombalar. Bakın, 'ABD'de üretilmiştir'. ABD, buradaki soykırımın direkt olarak ortağı. Affetmeyeceğiz ve unutmayacağız."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gazzede ABD silahlarıyla katliam

    İsrail'in neredeyse tamamen yerle bir ettiği Han Yunus'tan benzer bir görüntü daha gelmişti. Nisan ayında bir Filistinli, kullanılmış ABD silahlarını bu şekilde gösterdi. "Herkese merhaba, Han Yunus'tayız. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü. Bakın burada ne buldum. Bunu buldum, "ABD'de üretilmiştir". İsrail bunu insanlarımızı öldürmek için kullanıyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow