hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Xiaomi, Pad 7 serisine odaklamış durumda

    Xiaomi, Pad 7 serisine odaklamış durumda
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Xiaomi Pad 7 serisi Pad 7 ve Pad 7 Pro olmak üzere iki model ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Pad 7 serisini bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürülen öncülleri Pad 6 ve Pad 6 Pro’nun lansman zamanlamasına kıyasla bu önemli bir gecikme. Bununla birlikte, ihbarcı ayrıca tabletlerin Tak ve Çalıştır tarzında “araba kullanımına” uygun olacağını öne sürüyor. Bu, aynı zamanda bir EV üreticisi olan Xiaomi’den de tecrübeli olduğu bir konu.

    Ürün ekosistemi genelinde uyumluluğun sağlanması bir şirketin ilk etapta isteyeceği şey. Snapdragon 8 Gen 3 SoC ile donatılması, 144Hz yenileme hızına ve yüksek 16:10 en boy oranına sahip 12,45 inçlik bir ekranla donatılması bekleniyor ve her şeyi güçte tutacak 10.000mAh pil takımı olacak. Pad 7 Pro’nun 3C sertifikası aynı zamanda 120W hızlı şarj desteğini de ortaya çıkardı.

    Tabletin ayrıca arka tarafında çift 50MP kamera kurulumu ve ses için dörtlü hoparlöre sahip olduğu söyleniyor. Buna karşılık, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olabileceğini öne süren birkaç iddia dışında cihaz hakkında şu an için detaylı bilgi bulunmuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow