hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son Dakika | Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e teklif yapıldı!

    Son Dakika | Beşiktaşta sportif direktörlük görevi için Devin Özeke teklif yapıldı
    expand

    Süper Lig'de yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta, sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e resmi teklif yapıldığı belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz günlerde yeni sezon planlamaları kapsamında Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, burada görüşmelerine devam ediyor. Teknik direktör ve sportif direktörlük görevleri için görüşmelerin sürdüğünü belirten Beşiktaş'ın 1 numarası, "Taraftarımızın beklentisini anlayabiliyorum. Biz önemli iki star transfer ettik. Bunlar dünyaca önemli sporcular. Yeni sezonda da çalışmalarımızı yapıyoruz ama bunu teknik direktör ve sportif direktörümüzle birlikte yapacağız" diye konuştu.

    HASAN ARAT, DEVİN ÖZEK'E RESMİ TEKLİFİ İLETTİ

    A Spor'da yer alan habere göre; Kara Kartal, sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e resmi teklifte bulundu. Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'in yardımcı sportif direktörlük görevini üstlenen Özek, siyah-beyazlılarla resmen masaya oturdu.

    BAŞARILARDA PAY SAHİBİ

    29 yaşındaki genç yönetici, Leverkusen'de bu sezon alınan başarıların pay sahiplerinden biri olarak gösteriliyor. 2 yıldır Alman ekibinde görevde olan Özek, anlaşma sağlanırsa yeni sezon öncesi Beşiktaş'a imza atacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow