hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışta... GS-FB derbi maçı bilet fiyatları ne kadar?

    Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışta... GS-FB derbi maçı bilet fiyatları ne kadar
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı futbol sevdalılarının gündeminde yer alıyor. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. Mücadele 19 Mayıs Pazar günü oynanacan ve saat 19.00 başlayacak. Galatasaray - Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı takım puan durumu tablosunda ilk sırada yer alırken ikincilik koltuğunda ise Fenerbahçe yer alıyor. Şuan taraftarların merakla beklediği konu ise Galatasaray - Fenerbahçe derbi bilet satışı. Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli taraftarlar da yer alacak. Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2400 Fenerbahçeli taraftar alınacak. Valilikten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen - Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi.

    GS - FB DERBİ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

    Maçın biletleri 15 Mayıs Çarşamba günü saat 14:00’da passo.com.tr adresinden satışa sunuldu. Sınırlı sayıda biletler, 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00‘de GS Bonus kart sahiplerine öncelikli olup, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat:11.00’de sadece GS Logolu passolig kartlarına satışa sunulacaktır.

    GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

    Premium: 30.000 TL

    Delux: 27.500 TL

    Lux: 26.000 TL

    Classic 25.000 TL

    Kategori 1: 15.000 TL

    Kategori 2 : 12.000 TL

    Kategori 3 : 10.000 L

    Kategori 4 : 8.000 TL

    Kategori 5: 7.000 TL

    Kategori 6: 5.000 TL

    Kategori 7: 4.000 TL

    Kategori 8: 1.400 TL

    Kategori 9: 1.300 TL

    KÜLÜBE DEVREDEBİLİR

    Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için sadece kulübe devredebilirler. İkinci bir kişiye devredemezler. Kulübe devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı 2025-2026 Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TRANSFERE KAPALI OLACAK

    Resmi bilet satış kanalları dışındaki usulsüz bilet satışlarını engellemek ve taraftarların mağdur olmaması adına, Fenerbahçe karşılaşmasına ait satışı yapılan tüm kombine ve biletler maç günü de dahil olmak üzere transfere kapalı olacaktır. Son 1 yıl içerisinde Fenerbahçe logolu Passolig kartını iptal edip farklı logolu kart başvurusu yapan kişilere ev sahibi tribünden bilet satışı yapılmayacaktır. Bilet transfer logo kısıtları bilet satış logo kısıtları ile aynıdır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow