hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deni Milosevic'ten Fenerbahçe ve Aykut Kocaman itirafı

    Deni Milosevicten Fenerbahçe ve Aykut Kocaman itirafı
    expand
    KAYNAKHürriyet

    Antalyaspor'un Boşnak orta sahası Deni Milosevic, Konyaspor’da oynadığı dönem Fenerbahçe'ye transfer olacağını fakat Aykut Kocaman'ın ayrılığı nedeniyle bu hamlenin gerçekleşmediğini itiraf etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kariyerine Antalyaspor'da devam eden Deni Milosevic, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. 29 yaşındaki futbolcu, bir dönem Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini itiraf etti.

    Deni Milosevicten Fenerbahçe ve Aykut Kocaman itirafı

    Konyaspor’da 89 maçta beraber çalıştıkları tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman’ın takım yönetimine değinen Milosevic, başarılı teknik direktör hakkında futbolseverlerin ‘sürekli defans futbolu’ oynatıyor eleştirilerine de cevap vererek, “Aykut Kocaman hakkında sadece harika şeyler söyleyebilirim. Öncelikle o mükemmel bir teknik direktör. Belki bazı insanlar onun sadece defans futbolu oynattığını söylüyor olabilir ama bence o sadece takımının ve oyuncularının kalitesine göre nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor. Aykut Hoca, Süper Lig’de gol yemezseniz maçı kazanma şansınızın çok yüksek olduğunu biliyor. Yani her şeyi bir plan dahilinde yapıyor, onunla çalışırken gördüğüm tek şey buydu. Aykut Hoca, iyi bir teknik direktör olmanın da ötesinde her şeyden önce çok iyi bir insan. Türkiye’ye geldiğimde ilk teknik direktörümün Aykut Kocaman olmasından dolayı şanslıydım çünkü genç oyunculara karşı sabırlı birisiydi. Ayrıca gençken yeni bir ülkeye gelip ailenizden uzakta futbol oynamanın kolay olmadığını da biliyordu. O dönem takımda çok sayıda genç oyuncu vardı ve onunla çalışmak bizim için çok faydalı oldu. Aykut Hoca’nın yanında başarılı yardımcıları da vardı. Bu yüzden Türkiye’deki kariyerime başladığımda böyle birine sahip olmak bizim için güzel bir şanstı” diye vurguladı.

    Deni Milosevicten Fenerbahçe ve Aykut Kocaman itirafı

    “AYKUT KOCAMAN, FENERBAHÇE’DEN AYRILINCA ANLAŞMA İPTAL OLDU”

    Aykut Kocaman’ın 2017 yılında Konyaspor’dan ayrılarak Fenerbahçe’nin başına geçmesinden sonra o dönem kendisinin de Fenerbahçe’ye transfer olma şansının olduğunu belirten Boşnak orta saha, “Aykut Kocaman, Fenerbahçe’yi çalıştırırken kulüple bazı temaslarımız olmuştu. Ben o dönem henüz gençtim. Aykut Hoca, eğer o sene takımda kalsaydı benim de Fenerbahçe’ye transfer olma durumum vardı. Ama maalesef Aykut Kocaman, ikinci senesinde Fenerbahçe’yle devam etmeyince transfer gerçekleşmedi” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow