hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amerika'dan Galatasaraylı Mauro Icardi'ye 15 milyon Euro!

    Amerikadan Galatasaraylı Mauro Icardiye 15 milyon Euro
    expand

    Son 2 sezondur kariyerine Galatasaray'da devam eden Mauro Icardi'ye Amerika'dan astronomik bir teklif yapıldı. Sarı-kırmızılı takımda kazanılan kupaların başrollerinden biri olan Arjantinli yıldız ise kararını henüz vermedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'in son haftalarında ön plana çıkan Mauro Icardi, Galatasaray'ın başarılarının başrollerinden biri oldu. Geçen sezon 23. şampiyonlukta büyük rol oynayan ve bu sezon da başarılı performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran sarı-kırmızılıların yıldız golcüsü Mauro Icardi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

    MLS'TEN TAM 15 MİLYON EURO

    Takvim'in haberine göre; sarı-kırmızılı takımın Arjantinli golcüsüne MLS'ten bir kulübün talip olduğu ve Tangocu'ya yıllık 15 milyon Euro kazanabileceği bir transfer teklifi sunduğu öğrenildi. Cimbom'da mutlu olduğunu daha önce de dile getiren 31 yaşındaki golcünün bu flaş teklife henüz herhangi bir yanıt vermediği belirlendi. Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam ediyor.

    Güncel verilere göre; transferde piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösterilen Mauro Icardi, bu sezon 45 maçta 30 gol atarken, 12 asist yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow