hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chery ARRIZO 8 1400 km menzile çıktı

    Chery ARRIZO 8 1400 km menzile çıktı
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Chery ARRIZO 8 PHEV 1463 kilometrelik menzile ulaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Chery, ARRIZO 8 PHEV modeli için “Uzun Mesafe Dayanıklılık Testi” gerçekleştirdi. Chery’nin yeni enerjili araçlarının dayanıklılığını ve uzun mesafe sürüş performansını teyit etmek üzere Pekin’den start alan test, Konfüçyüs kutsal toprakları Jinan kültürel şehrinden geçti ve sonunda Wuhu'ya ulaştı.

    Chery ARRIZO 8 1400 km menzile çıktı

    Yine bu test, sadece ARRIZO 8 PHEV'in dayanıklılık ve performans açısından üstün performansını doğrulamakla kalmıyor, aynı zamanda kapsamlı bir inceleme ve Chery'nin yeni enerjili araç teknolojisindeki gücünü ortaya koymak adına bir vitrin olarak da hizmet ediyor. Dünyanın önde gelen otomotiv üreticileri arasında yerini alan Chery, yeni nesil modellerinin dayanıklılığını kapsamlı testlerle kanıtlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Chery, yeni modeli ARRIZO 8 PHEV için “Uzun Mesafe Dayanıklılık Testi” gerçekleştirdi.
    Markanın yeni enerji araçlarının dayanıklılığını ve uzun mesafe sürüş performansını test etmek gerçekleştirdiği testte toplam 1214 kilometrelik mesafe kat edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5.nesil hibrit sistem

    Daha fazla konfor ve verimli sürüş sağlıyor! Test kapsamında Pekin'den yola çıkan ARRIZO 8 PHEV, kültür şehri Jinan'dan ve Konfüçyüs kutsal toprakları Qufu'dan geçerek sonunda Wuhu, Anhui'ye ulaştı. Bu yolculuk sadece coğrafi ve kültürel bir yolculuk niteliğini taşımakla kalmadı, aynı zamanda araçların performansının, sürüş deneyiminin ve uzun mesafe uyumunun da kapsamlı bir testi oldu. Pekin’den start alan ARRIZO 8 PHEV, başlangıçta şehir içi trafik sıkışıklığında yol alarak araçların düşük hızda sürüş ve gelişmiş sürücü destek sistemlerini doğrulama fırsatı yakaladı.

    Şehirler arası yollara geçişle birlikte odak noktası artık, güç-aktarma sistemlerinin çalışma şekli ve uzun mesafede yakıt verimliliği oldu. ARRIZO 8 PHEV, üçüncü nesil DHT hibrit şanzımanla eşleşen 1.5T GDI beşinci nesil hibrit sisteme özel motorla donatılıyor. Elektromotor ile içten yanmalı motor arasındaki benzersiz uyum ve koordinasyon sürüş gereksinimlerine bağlı olarak güç kaynağını otomatik olarak değiştirme özelliğiyle daha fazla konfor, rahatlık ve verimli sürüş sağlıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow