hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merve Dizdar: Hayatımın en iyi 10 yılındayım!

    Merve Dizdar: Hayatımın en iyi 10 yılındayım
    expand

    2023'te gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında 'Altın Palmiye'ye layık görülen Merve Dizdar (37), "Hayatımın en iyi 10 yılını yaşıyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki rolüyle 76'ncı Cannes Film Festivali’nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar, InStyle dergisinin mayıs sayısına konuk oldu.

    Ünlü oyuncu, "Sanırım hayatımın en güzel dönemindeyim. Kendimi şanslı hissediyorum. 2017'den itibaren başlayan, hep üzerine koyarak gittiğim, hayalini kurduğum şeyleri başardığım bir dönem. İleride hayatımın bu dönemini hatırladığımda, 'O kadar iyi bir 10 yıl geçirdim ki!' diyeceğim. Bu beni kariyer anlamında çok tatmin ediyor" dedi.

     

    Cihan Ayger ile aşk yaşayan Dizdar, değişimin özel hayatına da yansıdığını belirterek, "Özel hayatıma gelirsek de bence büyümek, yaş almak bana çok iyi geldi. Daha kolay 'hayır' diyebiliyorum" şeklinde konuştu.

     

    Zaman içinde kendimin çok daha iyi farkına vardığımı ve iyileştirmeye çalıştığımı gözlemliyorum. Bu yüzden ilişkilerim her bakımdan daha sağlıklı. Artık melankolik dönemlerim çok uzun sürmüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow