hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arka Sokaklar'ın Komiser Mesut'u Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Arka Sokaklar'ın yıldızı Şevket Çoruh'un biyografisi

    Arka Sokakların Komiser Mesutu Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında Arka Sokakların yıldızı Şevket Çoruhun biyografisi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Arka Sokaklar 673. bölümüyle ekrana geldi. Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh arama motorlarında en çok sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Peki, Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'un hayatı ve biyografisi...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh günün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. Mesut geri döndü. Arka Sokaklar'ın Mesut'u Şevket Çoruh'un biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

    ARKA SOKAKLAR'IN MESUT'U ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

    Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. Bir sanat merkezinden mezun olan sanatçı, adını bir internet firmasının reklamında oynadığı "Kokoreççi" tiplemesiyle duyurmuştur.

    2006-2022 yılları Arasında Arka Sokaklar dizisinde oynadı. Kendisi en çok bu dizide canlandırdığı Mesut karakteriyle tanınır.

    Şevket Çoruh, kariyeri boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı.

    Öte yandan 2022 yılında Arka Sokaklar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu, 2024 yılında dizinin kadrosuna tekrar dahil olmuştur.

    ARKA SOKAKLAR 673. BÖLÜM KONUSU

    Rıza Baba ve ekip Mesut'un yerini bulmaya çalışır. Mesut ise kendisiyle uğraşan herkesin karşısına çıkar ve intikam alır. Rıza Baba, Mesut'u bulamadığı her saniye sinirlenir. Mesut daha fazla dayanamaz ve Tunç'un karşısına çıkar. Karşısında babasını gören Tunç duygularına yenik düşer ve ağlamaya başlar. Baba oğul beraber ağlarlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow