hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (01-05-2024)

    KAYNAKCNN TÜRK

    Marmara Bölgesinde hava bulutlu ve sağanak yağışlı. Sıcaklık İstanbul'da 17, Edirne ve Bursa'da 20, Kocaeli'de 18 derece ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinin kıyı kesimlerinde parçalı ve az bulutlu, iç kentlerinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık İzmir'de 27, Denizli'de 31, Muğla'da 28, Afyonkarahisar'da 22 derece ölçülüyor.

    Akdeniz Bölgesi de yağışlı havanın etkisi altında kalıyor. Sıcaklıklar Antalya ve Hatay'da 27, Adana'da 30, Kahramanmaraş'ta 26 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar kuvvetli şekilde etkili oluyor. Sıcaklık ise bölgede 20 ile 25 derece arasında seyrediyor.

    Karadeniz Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu'da 19, Samsun'da 20, Trabzon'da 18 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde de gök gürültülü sağanaklar görülüyor. Bu yağışların batı kentlerde kuvvetli olması bekleniyor. Kars'ta 23, Malatya ve Elazığ'da 25, Hakkari'de 20 derecelik sıcaklık ölçülüyor.

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR