hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    16 kadın tarafından suçlama... Ünlü sihirbazın adı cinsel istismarla anılıyor!

    Dünyaca ünlü Sihirbaz David Copperfield, 16 kadın tarafından cinsel istismar ile suçlanıyor. Kadınların yarısından fazlası, tacize uğradığında 18 yaşından küçük olduğunu belirtiyor. Suçlamalar 1980’li yılların sonundan 2014’e kadar uzanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü Sihirbaz David Copperfield cinsel istismar suçuyla anılıyor. Üstelik de bu suçlamayı kendisine tam 16 kadın yöneltti. 67 yaşındaki David Copperfield, hakkında daha önce de irili ufaklı taciz iddiaları ortaya atılmış ancak bunların üzerinde durulmamış hatta üzerleri kapatılmıştı. Ancak bu sefer iddiaların boyutu o kadar büyük ki Copperfield, adeta köşeye sıkıştı.

    Ünlü sihirbaz 16 kadın tarafından cinsel istismarla suçlandı. Üstelik çoğu reşit değil ve bazılarına ilaç verildiği iddia ediliyor. İddia edilen olayların tamamın 1980'lerin sonları ile 2014 yılları arasında gerçekleştiği ifade edildi.

    İsimlerinin gizli kalmasını isteyen bu kadınların yarısından fazlası David Copperfield ile sihirbazlık şovuna gittikleri sırada tanıştıklarını söyledi.

    Avukatları, Copperfield'ın iddiaları reddettiğini ve saldırıların gerçekleştiği söylendiğinde kendisine karşı herhangi bir şikayette bulunulmadığını belirtti. Copperfield ayrıca, 2019'da hapishanede kendini öldüren Jeffrey Epstein ile olan ilişkisi nedeniyle de incelemeyle karşı karşıya kalmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow