hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı durakları! Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı hangi güzergahlardan geçiyor?

    Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı durakları Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı hangi güzergahlardan geçiyor
    expand

    Sirkeci-Kazlıçeşme raylı tren hattı yeniden hizmete girmesiyle birlikte güzergah bilgileri araştırılmaya başladı. Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi' kapsamında yapılan hat yenilemesinin yanı sıra sosyokültürel, turizm, ekolojik, rekreasyon, spor, gezinti ve bisiklet yolu gibi alanlar da inşa edildi. Peki, Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı nerelerden geçiyor? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı durakları bilgisi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı. İki yön arasındaki 8.3 kilometre uzunluğundaki istasyonlarda değişim ve yenilemeler yapıldı. Bununla beraber, raylı sistemin yanında yürüyüş yolu, bisiklet yolu ve yeşil alan gibi sosyal alanlar da inşa edildi. Hattın içinde olduğu alanın önemli bir bölüme ise yaya kullanımı için tasarlandı. 215 bin metrekarelik alanın 122 bin metrekaresi vatandaşların yaya olarak kullanımı için değerlendirildi. 8 istasyonlu tek yönlü hattın sefer süresi 20 dakika olarak planlandı.

    15 GÜN ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'nde önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı.

    Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı durakları Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı hangi güzergahlardan geçiyorSİRKECİ-KAZLIÇEŞME TREN HATTI DURAKLARI

    -Sirkeci

    -Cankurtaran

    -Kumkapı

    -Yenikapı

    -Cerrahpaşa

    -Kocamustafapaşa

    -Yedikule

    -Kazlıçeşme

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow