hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak

    ABD Başkanı Joe Biden ve eski ABD Başkanı Donald Trump, 4 yıl sonra ikinci kez canlı yayında kozlarını paylaşacak. CNN International'ın canlı yayında karşı karşıya gelmeleri isteğini kabul eden Biden, Trump'a meydan okudu. Trump'ın da bu düelloyu kabul etmesiyle ikili 27 Haziran ve 10 Eylül'de yüz yüze gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Donald Trump 2020'de bana karşı iki tartışma kaybetti. O zamandan beri hiçbir canlı yayın tartışmasına katılmadı. Şimdi de benimle tekrar tartışmak istiyormuş gibi davranıyor. Günümü güzelleştir dostum. Hatta iki kez bile tartışabiliriz"

    ABD Başkanı Joe Biden ve eski ABD Başkanı Donald Trump, 4 yıl sonra ikinci kez canlı yayında kozlarını paylaşacak.

    Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak

    Ülkedeki 60’ıncı başkanlık seçimleri için Biden ile Trump arasındaki yarış kızışırken, kamuoyunun merak ettiği canlı yayın tartışmalarına ilişkin ilk açıklamalar geldi.

    CNN International'ın 27 Haziran'da gerçekleşecek bir tartışma için yaptığı daveti kabul eden Biden, Trump'a meydan okudu.

    Kısa bir süre sonra Trump bu düelloyu kabul ettiğini duyurdu. Yaptığı paylaşımda Trump, "Ben heyecan olsun diye ikiden fazla tartışma öneriyorum ve bunları, Biden kalabalıklardan korkmasına rağmen geniş bir alanda yapalım. Sadece zamanını söyle, orada olacağım. Gürültü çıkarmaya hazır olalım." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Biden ve Trump canlı yayında kozlarını paylaşacak

    Buna göre Biden ile Trump, 27 Haziran'da CNN kanalında, 10 Eylül'de ise ABC kanalında kozlarını paylaşacak ve başkanlık seçimleri öncesinde iki canlı yayın programında seçmene mesajlarını iletecek.

    Biden, Trump için çektiği video mesajda, Trump'ın sus payı davasındaki mahkeme takvimine üstü kapalı bir gönderme de yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow