hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediyesi Güven Parkı’nı baştan aşağı yeniliyor

    Yenişehir Belediyesi Güven Parkı’nı baştan aşağı yeniliyor
    expand

    Yenişehir Belediyesi Güven Parkı’nı baştan aşağı yeniliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MERSİN, (DHA)-MERSİN'DE Yenişehir Belediyesi tarafından Güven Parkı’nda sürdürülen yenileme çalışmalarında sona gelindi.

    Toplamda 2 bin metrekarelik alana sahip olan Güven Parkı, Yenişehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir yenileme sürecine tabi tutuldu. Çalışmalar kapsamında parkın yer döşemeleri, spor aletleri ve diğer tüm donatıları yenilendi. Yeniden düzenlenen park, modern donatılarıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Yenişehir Belediyesi, park içinde inşa edilecek olan Emekli Evi ile emeklilerin sosyal aktivitelerde bulunabileceği, dinlenip vakit geçirebileceği bir alan da oluşturacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürerek parkın kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba sarf ediyor. Parkta çocuklar için oyun alanları, spor yapmak isteyenler için modern spor aletleri ve yürüyüş yolları da yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Parktaki çalışmaları yerinde inceleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    "Güven Parkı’ndaki yenileme çalışmaları ile vatandaşlarımızın daha modern ve kullanışlı bir alanda vakit geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Bir kent, sadece binalar ve yollarla değil, aynı zamanda insanların sosyal, kültürel ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılayacak alanlarla da güzelleşir ve anlam kazanır. Güven Parkı, işte bu anlamda Yenişehir ilçemizin kalbinde yer alan, vatandaşlarımızın nefes alabildiği, dinlenebildiği ve sosyalleşebildiği önemli bir yaşam alanı. Güven Park’ı yenilerken, modern donatılarıyla her yaştan vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekân yaratmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın parkın yeni yüzünü çok sevecek. Burada inşa edeceğimiz Emekli Evi projesi ise yaş almış vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için önemli bir adım olacak. Parkımız tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun." (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow