hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA: Müge Anlı’da cinayeti itiraf etti! Cesedi muhabir canlı yayında buldu…

    Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp inşaat ustası Şaban Ataş'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili eski eşinden cinayet itirafı gelmişti. Anne-oğul bugünkü yayında cesedi gömdükleri yeri tarif etti. Muhabir yer tarifinde cenazeyi buldu. İşte o anlar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    52 gündür kayıp olan inşaat ustası Şaban Ataş , Müge Anlı'nın programında aranıyordu. Edinilen bilgiye göre, Seydikemer ilçesinde 22 Mart tarihinde ortadan kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı.

    Geçtiğimiz hafta Bahri Ataş ile birlikte Müge Anlı'nın programına katılan Emine Karabulut, eski eşi ve aynı zamanda aynı çatı altında yaşadığı Şaban Ataş'ın nerede olduğunu bulmak amacıyla programa katılmıştı.

    Boşanmasına rağmen Şaban Ataş ile aynı evde yaşamaya devam eden Karabulut'un itirafında “Kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban’ı iple boğdu, ardından cesedi götürdü” dediği iddia edildi.

    Dün yayın sonrasında Emine Karabulut, 52 günlük bir süre boyunca kayıp olan ve inşaat işçisi olarak çalışan üç çocuk babası Şaban Ataş'ın, Burhanettin Öztürk tarafından öldürüldüğünü kabul etti.

    Cinayet itirafının ardından Emine Karabulut ve oğlu Ataş'ı öldürdüğü iddia edilen Burhanettin ile bugünkü programda yer aldılar. Şaban Ataş'ın cesedini Burhanettin ile birlikte gömdükleri yerin detaylarını aktardılar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu esnada, program muhabiri cesedi bulmak için belirtilen bölgede canlı yayındaydı. Şaban Ataş'ın cesedi, yayın esnasında bulundu. Ceset, taşların arasına sarılmış bir battaniye içerisinde gömülü bir şekilde bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow