hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid, Furkan Korkmaz için Fenerbahçe Beko ile yarışta!

    Real Madrid, Furkan Korkmaz için Fenerbahçe Beko ile yarışta
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    EuroLeague'de şampiyonluğun ciddi favorilerinden olan Real Madrid, önümüzdeki sezon için çalışmalarına başladı. İspanyol ekibi, milli basketbolcu Furkan Korkmaz için Fenerbahçe ile yarışa girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa basketbolunun lokomotiflerinden Real Madrid, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Hırvat forvetleri Mario Hezonja ile anlaşmaya varamayan İspanyol ekibi, gözünü milli basketbolcu Furkan Korkmaz'a dikti.

    Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan Korkmaz'ın, gelecek sezonda Avrupa'da forma giymesi muhtemel. Skorer oyuncuyla EuroLeague'den birçok takım ilgilenirken, Real Madrid ve Fenerbahçe bu transferde ön plana çıkıyor.

    Real Madrid, Furkan Korkmaz için Fenerbahçe Beko ile yarışta


    REAL MADRID'İN EN BÜYÜK RAKİBİ FENERBAHÇE BEKO

    İspanyol kaynaklı Gol Digital'de yer alan habere göre; forvet rotasyonunu geliştirmek isteyen Real Madrid, Avrupa ve NBA tecrübesi olan Furkan Korkmaz'la temasa geçti. Milli basketbolcuyla görüşen Eflatun-Beyazlılar, Mario Hezonja'nın yerini milli basketbolcuyla doldurma peşinde. İspanyol devinin bu transferdeki en büyük rakibi ise Fenerbahçe Beko olarak gösteriliyor.

    BECERİLERİ DİKKAT ÇEKİYOR


    26 yaşındaki Korkmaz, şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynayabiliyor. 2017'den bu yana NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen 2.01 boyundaki milli basketbolcu, Şubat 2024'den beri serbest konumda bulunuyor. Çok yönlülüğüyle ön plana çıkan Furkan Korkmaz, köşeden attığı şutlar ve potaya hücum etme yetenekleriyle dikkat çekiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow