hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serdar Ortaç: Biteceğine inanmazdım

    Serdar Ortaç: Biteceğine inanmazdım
    expand

    1994 yılında ilk albümü "Aşk İçin"le hayatımıza giren ve 'Karabiberim' şarkısıyla çıkış yapan Serdar Ortaç, o zamandan bu yana her biri dilimize dolanan şarkıları ile müzik sektörünün en sevilen isimlerinden bir tanesi oldu. Yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç şimdi ise katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sosyal medyada sık sık canlı yayın açmaya başlayan ve dönem dönem yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

    Ortaç, son olarak bir televizyon programına konuk oldu ve özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı. Bazı itiraflarda bulunan Ortaç, babasını dinlemediği için pişman olduğunu söyledi. Sunucunun ''Hiç plan yapmadın mı gelecekle ilgili?” sorusuna yanıt veren Serdar Ortaç, “Sıfır, Sıfır. Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım. Babama derdim ki parayı koyacak yer bulamıyorum. Oğlum bankaya yatırsana derdi.

    Baba ülkedeki bütün bankalarda param var derdim. Eşek sıpası sen onu yiyeceksin dedi. Hakikaten dediği çıktı. Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım.

    Serdar Ortaç, daha önce konuk olduğu bir programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı, "İlk meşhur olduğum zaman rüyada gibiydim. Bir lisenin önünden geçerken, 'Serdar Ortaç' diye bağırmaya başladılar çok şaşırdım. Meşhur olduğumu anladım. Parayı koyacak yer bulamıyordum. Kumar oynamam beni mahvetti" demişti.

    Serdar Ortaç geçtiğimiz aylarda ise TikTok'ta katıldığı yayında yeni bir ilişkiye başladığını açıklamıştı. Survivor yarışmasıyla tanınan Çağla Taşdelen'e canlı yayında aşkını ilan etti. Çağla için "Ben hayatımın kadınını buldum. Çok güzel şeyler yaşıyorum" dedi. Serdar Ortaç açıklamasının ardından ise şaka yaptığını belirterek böyle bir şeyin olmadığını söylemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow