hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Cüneyd'in babası Vahid geliyor! Tolga Tekin hangi dizilerde oynadı?

    Kızıl Goncalar Vahit kimdir Cüneydin babası Vahid geliyor Tolga Tekin hangi dizilerde oynadı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Kızıl Goncalar yeni oyuncu ve karakterleri merak ediliyor. NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'a Vahit karakteri dahil oluyor. Vahit karakterinin Cüneyd'in babası olduğu biliniyor. İşte Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in babası Vahit'i canlandıracak olan oyuncu Tolga Tekin hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga Tekin, Kızıl Goncalar dizisine Vahit karakteriyle dahil oldu. Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır. Peki ama Kızıl Goncalar Vahit kimdir?

    Vahit kimdir? 

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerini Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in babasını oynayacak oyuncu belli oldu.
     Vahit rolü için titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda ödüllü oyuncu Tolga Tekin’le anlaşıldı. Dizinin merakla beklenen karakteri Vahit ekibe 18. bölümden itibaren dahil olacak. Vahit’in gelişi dengeleri alt üst edecek.

    Kızıl Goncalar Vahit kimdir Cüneydin babası Vahid geliyor Tolga Tekin hangi dizilerde oynadı


    Tolga Tekin kimdir?

    19 Mart 1973 tarihinde Ankara doğumlu Tolga Tekin, 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 1996 ile 2004 yılları arasında Adana Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow