hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (07-05-2024)

    Marmara Bölgesinde az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık İstanbul’da 20, Edirne’de 26, Bursa ve Kocaeli’de 24 dereceye yükseldi. Çarşamba günü sıcaklıkların 3-4 derece daha yükselmesi bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesinde de hava az bulutlu. Sıcaklık iç kentlerde 21-22 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor. Çarşamba günü de bölgede benzer bir hava durumu bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde yerel yağışlar görülüyor. Bölgenin kalanında ise hava parçalı ve az bulutlu. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 26, Hatay’da 24 derece ölçülüyor.

    İç Anadolu Bölgesinin batı kesimlerinde 21-22 derecelerde sıcaklık ile az bulutlu bir hava hakimken doğu kentlerde bulutlu ve yerel yağışlı bir hava görülüyor.

    Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde sağanak yağışlı, orta ve batı kentlerinde parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 20, Samsun’da 17, Trabzon’da 16 derece ölçülüyor.

    Doğu Anadolu Bölgesinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kuzeyinde bu yağışlar karla karışık yağmura da dönebiliyor. Sıcaklık Kars’ta 12, Elazığ’da 19, Hakkari’de 13 derece ölçülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneydoğu Anadolu Bölgesinde de sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 21-22 derecelerde ölçülüyor. Yağışların etki alanını Çarşamba günü daraltması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow
    o-clock

    SON DAKİKA

      EN ÇOK OKUNANLAR